מפוחים למערכות בישול מסחריות הינם מרכיב הכרחי בכל מטבח מסחרי, תפקידם הינו לספק אוורור יעיל ובטוח. הם מסייעים בסילוק עשן, אדים, ריחות וגזים מזיקים ובנוסף שומרים על טמפרטורה נוחה במטבח. ריכזנו לפניכם מידע מפורט בנושא והסבר אודות הפתרונות שפיתחנו והוכיחו יעילות אופטימלית.
תפקידם של המפוחים במערכות סינון אוויר במטבח המסחרי –
- שאיבת עשן ואדים: מפוחים למערכות בישול מסחריות יוצרים זרימת אוויר חזקה לשאיבת העשן והאדים הנוצרים במהלך הבישול ומוציאה אותם מחוץ למטבח.
- סילוק ריחות: מפוחים מסייעים משמעותית בסילוק ריחות חזקים ולא נעימים הנוצרים במהלך הבישול, כך ניתן לשמור על אוויר נקי ורענן במטבח אשר יש לו השלכות על איכות השהייה במטבח.
- שיפור איכות האוויר במטבח המסחרי: מפוחים למערכות בישול מסחריות יעילים בסילוק חלקיקי שומן, אבק וגזים מזיקים מהאוויר, ובכך לשפר את איכות האוויר במטבח.
- שמירה על בטיחות במטבח: מפוחים למערכות בישול מסחריות מסייעים למנוע הצטברות של עשן ואדים, אשר עלולים להוות סכנה ולגרום לשריפות או בעיות בריאות.